Wordpress websites & webshops
Een goede start is het halve werk!
Zorg voor een goede online zichtbaarheid

Een website is meer dan een online visitekaartje!

Word gevonden door klanten, verleid ze en zorg voor klantenbinding.

Als je investeert in een website, dan investeer je voor 3 tot 4 jaar aan online marketing. In deze jaren zullen duizenden potentiële klanten voorbij komen. Wil je één van de vele zijn of juist opvallen en in beeld komen met een unieke strategie die aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit?

Webdesign is een belangrijk onderdeel van herkenbaarheid en kan het online succes versterken. Hoeveel een website exact kost hangt af van jouw wensen en wat het oplevert aan extra omzet vanwege juist een goed en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Vaak begin ik het traject met het in kaart brengen van de beoogde functionaliteiten. Dit kan schematisch worden weergegeven in een wireframe. Op basis hiervan werk ik verder aan het ontwerp. Afhankelijk van de complexiteit, is de gebruikelijke looptijd voor het maken van de website 4 weken.

stappen
In 6 stappen online
In 6 stappen online
Kennismaking
Probleemanalyse

Om jou zou goed mogelijk te helpen. Breng ik eerst in kaart wat het doel is van de website en wat jij met jouw bedrijf wil overbrengen.

webdesign
Het ontwerpen van oplossingen

De volgende fase is het ontwerpen en bouwen van de oplossingen. Hiervoor maak ik gebruik van een goede dosis creativiteit + de laatste technieken.

Responsive design
Voor een optimale mobiele ervaring.

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij ik streef naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten.

Content website
SEO geoptimaliseerd

De code is zoekmachinevriendelijk geschreven. Zonder kennis van html kan je de website straks zelf ook aanpassen met behulp van Wordpress. Ook kan ik een scan aanbieden waarmee ik tips kan geven om de content nog verder te optimaliseren.

Testfase
Is alles naar wens?

Zijn de beoogde doelen behaald en voldoet de website aan jouw eisen en de eisen van de gebruiker? Dit zoeken we in deze fase uit.

website live
Online in beeld!

Live! Nadat jouw website succesvol de testfase is gepasseerd is het tijd om de website live te zetten. Aangezien het internet voortdurend veranderd, raad ik aan om de website te blijven updaten.