Mijn aanbod
Een andere kijk op online marketing
WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?
Socialmedia marketing & onderhoud, Wordpress websites & webshops, MailChimp integraties, e-mailmarketing.
Online marketing
Strategie, advies en uitvoering.

Online marketing met een andere kijk.

Je hebt een eigen bedrijf en wil je ook online goed neerzetten. Maar het aanmaken van Social Media pagina’s is niet echt jouw ding? Of weet je simpelweg niet waar te beginnen, wat interessant is voor jouw bedrijf om zoveel mogelijk rendement te behalen?

Je houdt van jouw vak en bent daarom ondernemer. Er komt uiteraard wel veel meer bij kijken dan alleen jouw eigen werkzaamheden. Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe klant jou vindt, geboeid is en blijft en dat je van bestaande klanten ambassadeurs maakt?

Lees meer
Social media
De verbindende factor

Social media

Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ zijn niet meer weg te denken… maar heb jij hier wel een plan voor of de tijd om dit goed te onderhouden? Waar liggen voor jou de kansen?

Alleen al in Nederland hebben miljoenen een account op diverse Sociale Media. Het bereik hiervan is enorm. Maar belangrijker is de impact die het slim benutten van de platforms op jouw rendement, klanten en prospects heeft. Ook jouw doelgroep bevindt zich op deze media. Maar hoe bereik je ze en wat is het doel?

Lees meer
E-mailmarketing
Dé manier om in beeld te blijven

E-mail marketing met MailChimp

Versterk de band met jouw doelgroep! Een goed opgebouwde en vormgegeven e-mail nieuwsbrief is dé manier om in beeld te blijven bij je (potentiële) klanten. Email marketing, oftewel regelmatig een digitale nieuwsbrief maken en versturen is meetbaar en daarom kan je gericht actie ondernemen!

Ben je benieuwd hoe jij e-mailmarketing voor jouw bedrijf kan inzetten? Wil je weten hoe je nieuwe mensen op jouw e-maillijst krijgt?

Lees meer
Websites en shops
zorg voor een goede online zichtbaarheid

Wordpress websites & webshops

Tegenwoordig is de vraag niet meer “Wil ik een website?” maar “Wat is een goede website?”. Steeds vaker zal jouw potentiële klant eerst jouw website opzoeken voordat ze contact met jou opnemen. Een goed beeld en een goede eerste indruk zijn dan ook van groot belang.

Een volledige website/webshop aangepast aan jouw stijl en makkelijk te onderhouden; dat is een WordPress website/webshop van Loeq. De sites zijn zeer gebruiksvriendelijk en alles is responsive en volgens de laatste technische eisen, waarbij uiteraard ook aan SEO wordt gedacht.

Geen tijd of zin in het onderhouden van de website? Ik kan de website ook voor jou onderhouden en er voor zorgen dat deze up-to-date blijft. Zo kan jij je focus houden bij het ondernemen.

Lees meer
Marketing strategie

Positioneren

Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Wie wil je raken? Essentiële vragen waarbij ik jou graag wil ondersteunen.

Creatief design

Creatief en onderscheidend.

Ik vertaal jouw gedachte naar een sterke boodschap en creëer een beeld voor een pakkend crossmediaal concept. Creatief en effectief.

Breed inzetbaar

van idee naar resultaat

Ik ben breed inzetbaar, maar ga wel bij elk project de diepte in. Van advies en strategie tot concept en ontwerp.

Heldere afspraken

Weten waar jeaan toe bent

Bij elke campagne/opdracht leg ik vooraf zoveel mogelijk onderdelen schriftelijk vast, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Multitask

100% tevredenheid

Ik kan HTML, CSS en PHP. Gecombineerd met een oog voor vormgeving en het goed kunnen inzetten van online marketingstrategieën; is een goed totaalplaatje.

responsive design

Schaalbaar ontwerp

Met behulp van responsive design wordt de website geoptimaliseerd voor de resolutie en de grootte van het beeldscherm van de bezoeker.

Wat opdrachtgevers zeggen
Wij vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is en we laten onze opdrachtgevers dit graag zelf aan u vertellen.